Editie 2024 - Kleintje Woodstock

Ga naar de inhoud
Kleintje Woodstock 2024

Op zondag 23 juni zal editie 2024 gaan plaatsvinden.

De volgend bands zullen dan komen pelen:.
Als medeorganisator van het geheel kunnen ze natuurlijk niet ontbreken, Q-Select zal ook dit jaar weer van de partij zijn.

The Sec, een bekend gezicht van de 1e 2 edities, is op veler verzoek ook weer aanwezig.

Nieuwe gezichten zijn The Seventies, AkoestikA en New Vintage
Onder aan deze pagina meer informatie over deze bands.

Locatie/Adres: Bosberg 22
7271LG Borculo
Het terrein gaat om 12:30 uur open voor het publiek.
Rond 13:00 zal de 1e band beginnen met spelen.


Tot snel!!
Q-Select
1965 – Een veelbewogen jaar   
Nederland ging massaal naar de bios voor The Sound Of Music. Radio Veronica zond de allereerste Nederlandse Top 40 uit.
De Mont Blanc Tunnel werd geopend. Singapore werd een onafhankelijke staat. De eerste ruimtewandelingen werden gemaakt.
En in de Achterhoek, geinspireerd door o.a. Q65, The Rolling Stones, The Beatles en Them, richtten Meino Kruize, Jan Snikkers, Arent Bloemendal en Jan Stomps op veertienjarige leeftijd hun eerste band op: Q-Select.  Anno 2024 staan ze er nog altijd en vlammen als nooit tevoren

AkoestikA
Drie frisse jonge mannen, in de bloei van hun leven, verzorgen een gevarieerde avond met klassiekers en onverwachte nummers. De zanger wordt ondersteund door akoestische gitaren en percussie. Deze drie-mans formatie, afkomstig uit de mooie Achterhoek, vormen een harmonieus geheel. Geen kabbelend gepruttel maar lekker vol gas akoestisch zonder gescheurde trommelvliezen.
De samenstelling van band is nieuw maar de leden zijn gepokt en gemazeld in het muzikale optreden en hebben in verschillende samenstellingen gespeeld, van luide rockbands tot begeleidingsband van musicals.


New Vintage
Zoals onze naam het al wel zegt, staat onze band voor oud en nieuw zodoende bestaat ons repertoire uit een mix van zowel de geweldige oude hits uit de 70’s, 80’s nummertjes. Waarbij wij onze passie voor muziek inzetten om de oudjes weer in een nieuw jasje te stoppen. Hopelijk tot snel, wij hebben er in ieder geval zin in!

The Seventies
 
De jaren ’70.. met z’n herkenbare gitaarsounds en dampende drumsolo’s. Legendarische albums werden analoog opgenomen en op vinyl uitgebracht. De grootste en meest succesvolle rockbands uit onze muziekgeschiedenis toerden de hele wereld over als grondleggers van een sound die zelfs vandaag nog niet te evenaren is,  een inspiratiebron voor vele hedendaagse artiesten maar door The Seventies vol overgave in ere wordt gehouden.
De jaren 70..”Het decennium van de Rock!”
The Seventies geeft precies die beleving en neemt hun publiek mee op reis door die tijd.   
Niek Bent (zang), Frank Baks (gitaar), Geo Wassink (orgel/toetsen), Peter Jansen (bas) en Arjan Paijers (drums) brengen hun rijke muzikale ervaring mee, maar ook vooral hun hoorbare liefde voor de klassiekers van Deep Purple, Pink Floyd, Thin Lizzy, Status Quo, Led Zeppelin en The Rolling Stones.


The Sec
2 Akoestische gitaren, een akoestische bas, 2 prachtig matchende stemmen en een ‘slap top’ cajon. Met muzikanten uit According to Mary, Endymaeria, R U Ready en Pebbles and the BamBams.  4 heren en een dame, en veel meer dan een akoestische band, het sleutelwoord is vriendschap en plezier!   En die vriendschap en het plezier spat, naast de kwaliteit, dan ook van het podium af! Je wordt meegenomen in de beleving. Zo simpel is t, dat is de Sec !  Samen met u terug naar de roerige muzikale jaren 70 en 80 tot heden, maar dan akoestisch.   Een set Woodstock * Een set lekker samen akoestisch rocken  Er komt eigen werk langs, maar ook nummers van o.a The Stones, CCR, Neil Young, Janis Joplin, Johnny Cash, Lynrd Skynrd, The Beatles, Shocking Blue, The Animals en vele vele anderen.  Het Oerol Festival (al jaren), kroegen, muziekpodia, festivals, feesten, foodtruckfestivals, overal kom je ze tegen en ze spelen heel veel meer dan graag!  Peter Jansen - BAS Roland van Wijk - GITAAR/ZANG Marion van Wijk - ZANG/PERCUSSIE Ronnie ten Vregelaar - SLAP TOP CAJON Boi Duthler - GITAAR
 

 
Terug naar de inhoud